Interim leerkracht

Voor de klas

Als interim leerkracht ben ik beschikbaar voor het speciaal- en regulier basisonderwijs. Zoekt u een gemotiveerde en ervaren expert die een groep op de rit kan houden en/of krijgen krijgen? Dan kom ik graag in contact!

Waarom Martin?
Waarom een flexibele meester?
Wet en regelgeving
Visie en toekomst
Referenties


Werkwijze

Voordat ik met de opdracht begin, kijken we samen naar het doel en maken we goede afspraken. Vervolgens stel ik in overleg met de opdrachtgever een opdrachtovereenkomst op, in lijn met de geldende wet en regelgeving. Ik voer het werk uit zoals in de overeenkomst is beschreven en na afloop krijgt u van mij een factuur.

Maatwerk

Wanneer de situatie en behoefte van de opdracht duidelijk is dan zal ik zelfstandig een plan van aanpak maken. Wanneer er bijvoorbeeld gevraagd wordt om rust en structuur in een klas aan te brengen, dan pas ik mijn plan daarop aan. Op verzoek kan ik een zelf ontworpen creatief programma in de opdracht verwerken. Ook in noodgevallen, waarbij minimale informatie voorhanden is, ben ik in staat om kwalitatief onderwijs te bieden.

 

Beschikbaarheid

In onderstaande kalender kunt u zien op welke data ik beschikbaar ben. Op elk moment van de dag kunt u mij bellen.

U kunt met mij in contact komen door te bellen, te mailen of een WhatsApp bericht te sturen.

Wanneer u mij niet heeft kunnen bereiken, dan streef ik er naar om binnen 2 uren terug te bellen.

Groen = beschikbaar 
Rood = bezet 

MTWTFSS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

CRKBO

Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) bestaat uit een Register Instellingen en een Register Docenten. In het Register Docenten staan zelfstandig werkende docenten ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Docenten.