Waarom Martin?

Martin omdat…

U bent bij mij aan het goede adres wanneer u op zoek bent naar een specialist die op een school de gepaste ondersteuning kan bieden. Dit kan variëren van één dag tot meerdere maanden. Ik heb altijd bewust gekozen om vaste benoemingen af te wisselen met periodes van invalwerk, ik heb alle “klussen” altijd naar goede tevredenheid van alle scholen afgerond. Kortom, het flexibele werken is iets wat precies bij mij past.

In mijn werk ben ik taakgericht, professioneel en positief. Kenmerkend voor mijn aanpak: vertrouwen, eigenaarschap, duidelijkheid en het goede voorbeeld geven. Een afspraak is bij mij een afspraak en ik zal mijn werk altijd netjes achterlaten.

Hier vindt u alle argumenten om mij als flexibele kracht in te schakelen.

Ervaring en expertise

De afgelopen tien jaar heb ik schooljaren met groepsverantwoordelijkheid gehad en periodes waarin ik de ene na de andere invalopdracht aannam.  Deze diversiteit en dynamiek heb ik bewust opgezocht. Hierdoor ben ik een ervaren (inval)leerkracht geworden maar bovenal een specialist op het gebied van “het weer op orde krijgen van een klas”.

Deze manier van werken heeft ervoor gezorgd dat ik ervaring heb in groep 3 t/m 8, op dorpsscholen en in steden, op grote en kleine scholen, van makkelijke tot “zeer uitdagende” klassen, als u begrijpt wat ik bedoel. Ik heb gewerkt op scholen met uiteenlopende visies, o.a. Dalton, Reggio Emilia, Montessori, IKC, Vreedzame scholen en het Speciaal basisonderwijs. Een logisch gevolg is ook dat ik kennis heb van verschillende methodes en computerprogramma’s. Ik beschik over de bevoegdheid om bewegingsonderwijs te geven. 

Bovenstaande is verwerkt in mijn cv, op verzoek zend ik u graag het cv toe.